Mirakelsvampen 2.0 Extra tålig

Effektsvampen är en pressad mirakelsvamp som gör den tåligare och mer hållbar. Effektsvampen har kvar sina egenskaper men tål grövre ytor och håller betydligt längre. Det blir väldigt bra resultat och man blir överaskad över hur bra den fungerar. Skölj svampen under vatten och krama ur. Inga rengöringsmedel behövs. Effektsvampen fungerar på målade ytor, laminerade ytor, glashällen på spisen, sulan på sneakers, fogar, diskbänken, duschväggen, mm.

Följ städråden och se filmen, filmad i en helt vanlig villa. Det du ser är på riktigt. Effektsvampen fungerar!

 

Beskrivning:
Effekt svampen har en mycket hög friktion om man jämför med andra skursvampar. Givetvis finns det stålull och andra extrema städverktyg. Tyvärr ger de ofta repor och andra skador på ytan som har rengjorts. Effektsvampen gör samma jobb men skadar inte underlaget på samma sätt. Man ska ändå vara försiktig. Du kan börja på en plats som är undanskymd och se hur underlaget påverkas. Effektsvampen är fantastisk och användarna häpnar över resultatet men jag vill ändå att ni läser dessa exempel för att förstå hur Effektsvampen fungerar.

Exempel 1:  
Jag hade själv en rostfläck efter en gjutjärns gryta på min bänkskiva i köket som inte gick bort på något sätt. Det var en brun ring bredvid diskbänken. Bänkskivan var i laminat och ganska känslig. För att få bort rostfläcken var jag tvungen att gnida ganska hårt med Effektsvampen. Rostfläcken gick bort men ytan blev lite mattare. Jag tycker att det är bättre med en matt yta än en brun ring. Jag la sedan på lite olja och idag ser man inte ringen alls.

Exempel 2:
En granne fick en svamp för att ta bort insekter från vindrutan och strålkastarna på bilen. Han var supernöjd och rengjorde även skinnsäten i bilen samt fälgarna. Han blev tyvärr lite väl ivrig och gick på lacken på bilen. Lacken är känsligare. Den ska vara högblank och skurar man för hårt med Effektsvampen så kan ytan bli mattare. Det blev den i det här fallet. Givetvis blir det rent men man behöver även tänka sig för innan man använder svampen.
Effektsvampen har en extremt hög smuts absorbering. Om man tar en svamp som väger 2 gram så absorberar den 40 gram smuts. 20 gånger sin egen vikt.
Effektsvampen har en antiseptisk funktion. Andra skursvampar och trasor kan börja lukta efter några dagar det gör inte Effektsvampen. Bakterier trivs inte i materialet.