NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

ORDERFORMULÄR 

Här hittar du hela Ren Effekts sortiment av produkter och marknadsmaterial. Här hittar ni även min leverantör (Vasco AB) i Fjällbackas egna sortiment av rengöring och hygien artiklar. Produkter som finns tillgängliga både till försäljning och som förbrukningsvaror i butiken. Både Effekt och Vasco produkterna är framtagna för försäljning i butik och uppfyller alla krav på säkerhet och miljö.  Så när ni ändå ska fylla på effektsortimentet kan ni passa på att prova riktiga kvalitets produkter från Fjällbacka.

 

[ninja_form id=15]

Så här beställer du:

Fyll i rutorna som är obligatoriska

klicka i hur många kartonger (effekt) eller produkter(Vasco) du behöver.

Alla priser är exklusive moms.

Frakt ingår vid köp av två kartonger effekt svampar eller effekt rengöringsmedel.

Det går att beställa mindre antal om man vill prova någon produkt. Skriv vad du vill ha i fältet ”övriga önskemål”

Ni får ett ordererkännande på mailen som vanligt. Återkomm om det är något som blivit fel.

 

Läs mer om effektsystemet

 

Klicka här

Effekt prislista och beställningsunderlag

Klicka här

Behöver du ladda ner Säkerhetsdatablad?

Klicka här

Effektsvampar och Fenomenal

Hur fungerar dom?

Vad innehåller dom?

Andra frågor?

Mer info ?

 

Klicka här

Stilren och effektiv butiksdisplay

Informativ

Enkel att placera vid kassan

Broschyrer på sidan

Hög kvalité förstärkt med metallrör

Använd med eller utan toppskylt

Levereras monterad. Fyll på, se utbildningsfilmen och börja sälj

 

Fler mått och info

Klicka här

 

 

 

Kampanj tom den 14/1

Ett riktigt kanon erbjudande. Välj det paket som passar bäst. En produkt som verkligen borde sälja bättre är Sten & Fog Impregnering. Skyddar mot svartmögel och smuts. Sätt ihop ett kakel och fog paket i butiken. Duschutrymmet är ett område alla vill få rent.

 

 

 

Dags för lite utbildning?

Se hela utbildningsfilmen och bli en expert på effekt rengöringssystem.

 

Gå till filmen

Effekt A5 Folder

Visar hur man städar olika områden

QR kod som går till filmklipp

Gör det lättare att förstå vilken produkt som ska användas.

 

 

Vasco AB

Grundat 1909

Detta är Vascos egna sortiment av hygien och rengöringsprodukter som dom säljer från sin fabrik i Fjällbacka. Om ni vill köpa något som verkligen fungerar och vill vara säkra på att det uppfyller alla säkerhet och miljökrav så ska ni prova detta sortiment. Jag har lagt in dom så det går att beställa styckvis så det ska vara lätt att prova en mindre mängd produkter både som förbrukningsvara i butiken och även till försäljning. Tanken är att ni ska komplettera med detta när ni beställer Effektprodukter. Om ni vill beställa endast Vascoprodukter så behöver jag en lite större order för att vi ska få in frakten i priset.  Jag har lagt en rekommenderad cirkaprislista för nedladdning via länken nedan. 

Detta sortiment finns idag endast i butiken i Fjällbacka och på reneffekt.se.

 

 

Läs mer om Vasco Hushållsprodukter

 

Klicka här

Behöver du Vascos prislista och artikelnummer?

 

Klicka här

Läs mer om Vasco hygienprodukter

 

Klicka här

En helt vanlig handtvål eller?

Idag så vet man inte vad man får när man köper handtvål. De flesta billiga tvålar innehåller salt och förtjockningsmedel för att fylla ut. Den innehåller kanske inte tillräckligt med tensider som tar bort fett och har en för stark parfymering. När man använder vasco handtvål märker man skillnaden. Finns både med pump och i dunk (för påfyllning)

 

 

Grovtvål 2,5 liter

Vasco Grovtvål är en återfuktande och behaglig tvål som är omtyckt av bl.a. verkstadsfolk. Tvålen innehåller mjuka slipmedel som underlättar tvätt även av grovt smutsiga eller oljiga händer. Man kan använda sig av dispenser på dunken och hänga dunken ” upp och ner” så att man lätt kan trycka fram produkt i handen.

 

VASCO PREWASH TIXOTROP

Avfettning originalet

Prewash Tixotrop avfettning originalet är helt klart i en klass för sig. Det är ett unikt och effektivt avfettningsmedel för fordon och andra hårda ytor kontaminerade med asfalt, vägsalt, olja, fett eller annan smuts. Tack vare sin geléform rinner produkten inte av lodräta ytor och den torkar inte heller utan stannar kvar och kan därmed verka under längre tid. Detta ger ett bättre resultat och miljöbelastningen minskar.

Trall och Fasad

Dessa produkter är av mycket hög kvalitè. Om det finns intresse av att köpa större mängder så kan jag se över priserna.

Vill du veta mer?

Klicka här

 

Effektsvampen

Effektsvampen är pressad i 25kg / m3. Det gör att den är betydligt tåligare än vanliga mirakelsvampar som är pressade i 5-15 kg / m3
 • Målade ytor
 • Laminerade möbler
 • Glashäll och diskbänk
 • Putsning av silver
 • Sulan på skorna
 • Rosfria ytor som grillen
 • Möbler i skinn
 • Med mera..

 

Mer info

Effektsvamparna är gjorda i pressad Melamin. Normalt sett så pressas melaminsvampar (mirakelsvampar) i 8 kg / m3. Effektsvampen är pressad i 25 kg / m3. Det gör att den är mycket tåligare och klarar grövre ytor utan att den går sönder. Melamin används till väldigt mycket. Framförallt så används det som isolering i lastbilar och flygplan på grund av att det är väldigt brandtåligt. Det finns en mängd olika produkter som innehåller melamin bland annat köksgeråd som tallrikar, muggar och bestick. Mirakelsvampen har funnits sedan mitten av 90 talet. Den första modellen togs fram av mr muscle och heter Magic Eraser. Idag används den över hela världen. När det kommer till säkerhet så visar inga tester på att materialet i dess nuvarande form är skadligt eller på annat sätt påverkar vår hälsa. Den ska hållas ifrån barn och husdjur då den har en väldigt hög friktion och är skadlig att förtära.Melamin har inte heller visat sig påverka miljön. Men det är fortfarande en relativt ny produkt på marknaden och vi håller hela tiden utkik efter nya forskningsstudier om ämnet.

 

Trekantiga Effektsvampen

Rengör hörn och fogar. Även silikonfogar blir rena och fina. Tar bort smuts och synlig svartmögel i fogarna. 
 • Fogarna i badrummet
 • Silikonfogar
 • Hörn som är svåra att komma åt
 • Grillen

 

Trekantig effektsvamp

Det är svårt att komma åt i hörnen när man städar. Den trekantiga effekt svampen är speciellt framtagen för att underlätta städningen. Materialet som har mycket hög friktion, rengör med fantastiskt resultat. Vanliga fogar och silikonfogar blir som nya. Prova så får du se.

Användningsområde:

Kakel, fogar, silikonfogar, duschkabin, fogar i kök, vattenkran i kök och badrum, målade ytor som dörrkarmar och foder, plast, skinn, missfärgningar i porslin eller emalj, induktionshäll, skomärken på plastgolv, mm.

Fenomenal

En riktig grovsvamp som tar bort fastbränd mat i långpannor och grytor. Är även väldigt effektiv på rost.
 • Grytor
 • Kastruller
 • Långpannor
 • Rostiga ytor
 • Glasformar

 

Mer info

En riktigt grov svamp som tar hand om smuts som sitter fast ordentligt. Ett riktigt bra verktyg när man har bränt fast mat i botten av kastrullen. Även bra vid rengöring av långpannan när man har lagat fläskpannkaka. Jag använder den även för rengöring av rostiga ytor som cyckeln eller andra grovt nedsmutsade områden. Det man ska vara nog med är att ytan som rengörs är tålig eller inte påverkas. Fenomenal är nämligen som ett sandpapper när den rengör. Men det blir garanterat rent.

Effekt Rosa

En riktig kalklösare
 • Fogar och Kakel
 • Blandare
 • Duschkabinen
 • Missfärgningar i wc-stolen
 • Vattenlinjen på plastbåtar
 • Utemöbler i plast
 • pH 0,8
 • 12 flaskor / kartong

Innehåller bakteriedödande och fettlösningsmedel.

 

Kalklösningsmedel som fungerar

Effekt Rosa kalklösningsmedel som fungerar. Områden som är utsatta för vatten kontinuerligt som te.x. duschhörnan, diskbänken kakel och fogar får med åren kalkavlagringar. I dessa kalkavlagringar fastnar även pigment och andra ämnen från vattnet. Kalk är i de flesta fall anledningen till missfärgningar på kakel och fogar. Effekt rosa används i koncentrat och löser kalk. Det bildas en kemisk reaktion när kalk kommer i kontakt med effekt rosa. Vitt skum bildas när nerbrytningen börjar. Lägg på medlet med en trasa eller svamp. Använd handskar och se till att det är god ventilation. Medlet ska ligga på i 3-5 minuter och sedan sköljas bort. Skölj ordentligt. Om man ska ta bort missfärgningar i porslin som te.x. wc-stolen så skrubbar man på fläcken innan behandling. Se till att tömma vattenlåset innan. Det gör du genom att stänga av vattnet(ventilen på baksidan) sedan spola två gånger. Resterande vatten kan man fösa bort med WC-borsten. Behandla till dess att fläckarna är borta.
OBS!!! tänk på att inte använda Effekt Rosa på Natursten eller på omålad aluminium. Var även försiktig med duschväggar som har frostade glas

Effekt Blå

 • Duschväggar och duschkabiner
 • Natursten
 • Handfat
 • Blandare
 • Badkar
 • Kakel
 • pH 10

Innehåller bakteriedödande och fettlösningsmedel.

 

Rengör duschglas och duschkabin

Effekt blå är framtagen för duschväggar, kabiner och natursten men är väldigt effektiv i hela badrummet. Skonsam kalklösare som inte skadar känsliga material som aluminium, glas och olika typer av natursten. Om du är osäker, testa på undanskymd plats så materialet tål att rengöras med produkten. Gäller även angränsande material vid risk för spill.
Användningsområde: Duschväggar, duschkabiner, blandare, kakel, fogar och natursten.

Så här gör du: Spraya rikligt och jämt fördelat med effekt blå på ytan som ska rengöras. Låt produkten verka i 3-5 minuter och skölj. Om det är tuffare kalkfläckar kan man använda en Effekt Svamp innan man sköljer.

Effekt Vit

 • Effektivt skydd på duschväggar i glas
 • Bevarar den rena ytan längre
 • Skyddar handfat i porslin
 • Ger en fin glans som gör ytan mer lättstädad
 • Innehåller Karnaubavax

 

Behandling av duschglas

Effekt vit är en behandling för duschglas, duschkabiner, sanitetsporslin och kromade ytor. Kortar ner städtiden och hjälper till att skydda ytorna från kalk och smuts. Används tillsammans med effekt grön och effekt blå. Andra rengöringsmedel kan ta bort effekten av behandlingen. Effekt vit ger ytan en skyddande vax yta som förhindrar att kalkfläckar bildas.

Så här gör du :
Rengör först ytorna med Effekt grön, Effekt blå eller Effekt rosa, beroende på hur mycket kalk och smuts som ska bort. Spraya därefter rikligt med
effekt vit och torka den fuktiga ytan tills den är torr. Därmed bildas en smutsavvisande yta. För att bibehålla skyddet, använd effekt grön vid
veckostädningen som inte tvättar bort behandlingen utan ser till att den varar längre. Upprepa behandlingen med effekt vit 5-6 gånger om året.

Så här gör du:
Spraya effekt grön på ytan och låt verka några minuter. Använd en svamp och torka av. Vid svåra kalk fläckar används effekt rosa eller effekt blå.

Effekt Grön

 • Blandare
 • Duschkabinen
 • Handfat
 • Wc-stolen
 • Kök

Innehåller bakteriedödande och fettlösningsmedel.

 

Rengör hela badrummet

effekt grön rengör och tar bort lättare kalkfläckar, bakterier och tvålrester i badrum, tvättstuga och kök. Hjälper till att underhålla ytbehandlingen som effekt vit ger. Utvecklad för den vanliga veckostädningen. Effekt grön är ett rengöringsmedel som används vid veckostädningen. Effekt grön tar bort kalk, bakterier och tvålrester i våtutrymmen och ger en ren och fräsch känsla i badrum och kök. För bästa resultat ska effekt grön användas
tillsammans med effekt vit. effekt grön rengör och effekt vit gör ytan smutsavvisande.

Användningsområde:
Duschväggar, duschkabiner, porslin, kakel, klinkers,plastväggar, rostfria ytor, kalksten, marmor, sjösten, kromadedetaljer och vattenrör.

Så här gör du:
Spraya effekt grön på ytan och låt verka några minuter. Använd en svamp och torka av. Vid svåra kalk fläckar används effekt rosa eller effekt blå.

Effekt Sten & Fog impregnering

 • Bromsar upp tillväxt av svartmögel
 • Ser till att inte bakterier kommer in i fogen
 • Håller fogarna torra och rena
 • Kaklet blir smutsavvisande och vatten stannar inte kvar och blir fula kalkfläckar.
 • Förlänger livslängden på badrummet
 • Lätt att använda och ofarlig för människa och natur
 • Lämnar inga spår på underlaget
 • Fungerar väldigt bra på marmor och natursten.

 

Impregnera fogar och kakel

Enkel att använda, bara att spraya på fog och klinker och badrummet håller sig rent och fint länge. Behandlingen påverkar inte färg eller glans på kakel eller fog. En behandling håller 2-3 år. Effekt sten & Fog Impregnering går in i fogar och klinker och hindrar vatten från att komma in. Ånga passerar igenom vilket gör att fukt inte blir instängd i fogen eller under kakel. Ytan blir helt fuktavvisande. Kalk, fett och tvålrester tränger inte in vilket förhindrar fula fläckar. Behandlingen motverkar även svartmögel som trivs i fuktiga fogar.

Användningsområde: Fogar, klinker, betong, porösa stenarter (t.ex. sjösten, kalksten) samt marksten och puts.
OBS!! Prova alltid på en undanskymd plats innan användning så att materialet som ska behandlas tål produkten. Gäller även angränsande material vid risk för spill. Behandlingen kan ge en svag färgskillnad på vissa speciella klinkersorter. Väldig ovanligt att man ser detta men i visst ljus så kan det komma fram. Därför är det bra om man provar på en platta innan man gör hela behandlingen.

Gör så här: Rengör ytan som ska behandlas ordentligt. Använd effekt rosa och effekt svampen för bästa resultat och vänta tills ytan har torkat. Håll spraymunstycket ca 10 cm från ytan. Det går även bra att använda en pensel för att styrka ut impregneringen och för att komma in i fogarna ordentligt. Vid behandling räcker en flaska effekt sten & fog impregnering 200 ml till ca 10 kvm beroende på hur bred fogen är och om kakel alternativt klinker ska behandlas. Låt härda i minst 12 timmar efter impregnering. Behandla ytan igen vid behov. Vid behandling av porösa (sugande) material som betong, puts, marksten eller sjösten används lämpligen en pensel för bästa resultat och mindre åtgång. Upprepa behandlingen vart tredje år.

Effekt Rent Massagebad

 • Rengör rörsystem från smuts och bakterier
 • Effektivt skydd mot skadliga sjukdomar
 • Upprepa behandlingen varannan månad
 • Fungerar även till utomhus spa

Rengöring av rörsystem 

Rören som transporterar varmt vatten i ett massagebadkar är svåra att komma åt. Här bildas mycket smuts och är en perfekt miljö för bakterier. Karet måste därför rengöras med jämna mellanrum. Framförallt om man badar sällan. Risken finns annars att man kan få sjukdomar eller att resistenta bakterier bildas.

Gör enligt följande:
1. Fyll karet så vatten täcker munstyckena. 2. Kontrollera ungefärlig mängd vatten som karet rymmer. Ett rektangulärt kar med måtten 1600 x 700 mm (litet kar) rymmer ca 170 liter och ett hörnkar med måtten 1500 x 1500 mm (stort kar) rymmer ca 350 liter vatten.
3. Häll i effekt rent massagebad. Använd 2 dl till ett litet kar och 4 dl till ett stort kar enligt tidigare exempel. 4. Kontrollera att lufttillförseln till vattenpumpen är stängd (om sådan finns). Brukar vara runda kromade lock på kantenav karet. Dessa ska vara helt stängda. Vissa kar är utrustade med digital display. Ändra så att pumpen går på den lägsta nivån. Detta ska göras för att förhindra skumbildning.
5. Sätt igång vattenmassagen. OBS inte luftpumpen (bottenmunstycken) om sådana finns.
6. Låt medlet gå runt i systemet i ca 15 minuter. 7. Stäng av systemet och låt vattnet stå i 5 minuter.
8. Sätt igång vattenmassagen i 1-2 minuter. 9. Tappa ur karet och fyll på med nytt vatten över munstyckena. 10. Kör runt vattnet i 5 minuter och tappa ur. Upprepa behandlingen varannan månad så håller du bakterier och smuts borta. 11. Rengör karet med Effekt Blå så får du bort fett och annan smuts i karet. 12. Ytbehandla karet med Effekt Vit så håller sig karet rent längre och ytan blir blankare och tåligare.

Produkter till butiksdisplay

Effekt rengöringsmedel

  12 st Effekt Rosa

  12 st Effekt Blå

  12 st Effekt Vit

  12 st Effekt Grön

  12 st Effekt Sten & Fog Impregnering

  Effektsvamparna och Fenomenal

  72 st Effektsvampen

  60 st Trekantiga Effektsvampen

  102 st Fenomenal

  Jag skickar butiksställen på halvpall och behöver en order på 5 kartonger rengöringsmedel och/eller svampar för att täcka frakten. Om ni endast vill beställa butiksställ så hamnar frakten på 500 kr

   

  Butiksdisplay

  Stilren och effektiv display som framhäver produkterna vid kassan. Rejälkonstruktion med metalrör som stärker upp under hyllorna.

   Effektiv merförsäljnings display vid kassan. Informativ med topskylt på ovansidan och framsidan. Ställen kan placeras mot vägg alternativt rygg mot rygg. Broschyrhållare med valfri placering höger / vänster. Vid exponering av både svampar och rengöringsmedel behövs det två ställ. Ställen levereras monterade på halvpall. Minsta order för att få fraktfritt( 350kr) är 6 kartonger rengöringsmedel och /eller effektsvampar. Detta gäller endast om ni vill ha butiksställ. Annars ligger den fraktfria gränsen på 2 kartonger (valfri produkt)

   Kryssa i rutorna om du vill ha ett ställ eller två ställ. Ställen går att anpassa för både svampar och rengöringsmedel.